jakarta - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van Thea Wijk - WaarBenJij.nu jakarta - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van Thea Wijk - WaarBenJij.nu

jakarta

Door: Thea

Blijf op de hoogte en volg Thea

20 Juni 2009 | Indonesië, Batavia

Na 14 uur van de wereld te zijn geweest, bij positieven gekomen en langs de straat ergens gaan ontbijten. Ik heb veel soorten koffie gedronken maar deze, sloeg echt alles.Het glazuur sprong spontaan van je kiezen. We hadden een route uitgestippeld, maar hebben die gaande weg steeds korter gemaakt. Er was niet meer tegen te drinken. Dus beperkt tot het nationaal museum Al doende leren we alleen maar om onze kieuwen te gebruiken en voor de rest niet te veel te bewegen.Verder hebben we gisteren een wonder meegemaakt. Thea stond zomaar haar haar te wassen onder de ijskoude douche, (Boukje Kundalini Yoga???) Verder niet veel gedaan dan gelegen en gegeten. Vanmorgen richting Old Jakarta, of te wel voormalig Batavia of te wel Kota. Met de bus, een hele belevenis op zich, overstapplaatsen midden op en boven de weg, alles vrije banen. Groots geregeld. Wij dachten dat Hong Kong druk was, maar dit sloeg echt alles. Het was dat men nog net niet met 2 bromfietsen of auto,s op elkaar kon rijden. Giga stad, waar de tegenstellingen nog groter zijn dan Hong Kong. (baas boven baas) Voor de rest houden we het rustig en morgen reizen we door naar Bogor.> Het oude Batavia

• 21 Juni 2009 - 17:23

Cor En Anneke:

jullie zullen best wel even moeten wennen aan de warmte en tempo in die landen.
    hier vandaag vaderdag en edith en aad zijn met de kleine opbezoek geweest engroeit al lekker.
    het weer was veel regen entegen de avond weer zon maar niet zo heet als bij jullie. groeten van cor en anneke

• 21 Juni 2009 - 18:22

Koopman-Kubasik:

hoi hoi lieve vrienden het is leuk om jullie op de foto te kunnen zien.we missen jullie nu al laat staan nog jaar wachten.maar blij en gelukkig voor jullie
    jan gosia en lennart

• 21 Juni 2009 - 18:30

Gosia:

wat hebben jullie dat alles mooi in elkaar gezet mat en thea.!!we zullen jullie op de voet volgen.bij ons werk aan de winkel de keuken is al ontruimd dus....lennart zit op de basischool dus wat meer tijd...knuffels van ons en veel plezier

• 22 Juni 2009 - 19:22

Jos:

Zo zie je maar dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn he!Ik hoor wel dat jullie het tropische tempo en gewoontes al goed door hebben. Ik zou zeggen vooral doorgaan, haha
    Zoen, Jos

Verslag uit: Indonesië, Batavia

Thea

Welkom in ons reisdagboek! Leuk dat je ons wilt volgen. Deze reis is voor ons DE uitdaging om al reizend met de rugzak en met alle soorten van vervoer, diverse landen te doorkruisen. In dit dagboek willen we al onze indrukken optekenen en zo familie en vrienden deelgenoot maken van ons avontuur. We hebben er zin an en hopen op veel reactie's. Groetjes en veel liefs!! Martin & Thea

Actief sinds 24 Mei 2009