Visums aanvragen - Reisverslag uit Middelie, Nederland van Thea Wijk - WaarBenJij.nu Visums aanvragen - Reisverslag uit Middelie, Nederland van Thea Wijk - WaarBenJij.nu

Visums aanvragen

Door: Thea

Blijf op de hoogte en volg Thea

26 Mei 2009 | Nederland, Middelie

De visums aanvragen voor Indonesie hadden wat meer voeten in de aarde.

Op de eerste plaats moet je het aanvraagformulier downloaden op de site van de ambassade, deze is niet makkelijk te vinden, maar na enig speurwerk is het toch allemaal gelukt.

Op 18 mei trokken we naar Den Haag met onze aanvraagformulieren en paspoorten. Na een klein uurtje wachten waren we aan de beurt. Bij het loket kwamen we erachter dat we ons reisschema niet hadden meegenomen. We werden zonder pardon weggestuurd!!

Op 20 mei zijn we opnieuw naar Den Haag gegaan en deze keer waren er geen problemen meer en konden we alles achterlaten.

Op 25 mei stond er een mooi visum in ons paspoort geldig voor 60 dagen.

Verslag uit: Nederland, Middelie

Thea

Welkom in ons reisdagboek! Leuk dat je ons wilt volgen. Deze reis is voor ons DE uitdaging om al reizend met de rugzak en met alle soorten van vervoer, diverse landen te doorkruisen. In dit dagboek willen we al onze indrukken optekenen en zo familie en vrienden deelgenoot maken van ons avontuur. We hebben er zin an en hopen op veel reactie's. Groetjes en veel liefs!! Martin & Thea

Actief sinds 24 Mei 2009