Sydney
Door: Thea/ Martin
Blijf op de hoogte en volg Thea
15 September 2009 | Australië, Sydney
Het was even spannend in Hong Kong met windkracht 8 en stortregens, vooral het landen was niet erg aangenaam. Maar goed de klamme handjes waren snel weer over nadat we geland waren. Met 1 uur vertraging weer vertrokken en na een bumpie begin is het verder een rustige vlucht geweest.
We werden opgehaald door de oom van Sjoerd - Ome Sjoerd dus. Wat een luxe dat we het deze keer niet zelf hoefde uit te zoeken. Wat 'n heerlijke ontvangst. We blijven hier 'n paar dagen logeren totdat we alles geregeld hebben om onze grote trektocht te kunnen beginnen.
We gaan hard aan het werk !!!!
15 September 2009 - 11:31
Carine:
Hoi lieverds, ik pak hier jullie verhaal weer op en wens jullie een heel prettig vervolg van jullie inspannende reis.
Hier alles goed, heb sinds ruim een maand een hele lieve vriend. Paul komt uit Limburg (Weert). We kennen elkaar van de fietsvakantie van vorig jaar.
Wens jullie alle goeds en veel moois op jullie pad.
15 September 2009 - 12:02
Gosia:
weer een volgende etape...zijn jullie nog niet verreist?misschien die kant weer op?nee hoor een grapje.blij voor jullie dat je zelf niets hoef te zoeken ech.ik kan me voorstellen dat het op gegeven moment lastig is,ben je moe wil je gaan met ze 2tjes zitten en dan ook nog van een naar een andere huisje hotelletje enzv.wij verheugen ons al op de niuwe fotos maar vooral op die leuke verhalen die erbij horen.trouwens weet nog niet wie dat schrijft mat of thea.vanavond begin ik bloemschikken weer heel blij mee.ik had vandaag iets weer akellig meegemaakt maar dat vertel ik over een jaar als ik nog weet lieve luitjes.veel plezier in jullie volgende etape en trektocht en liefs met dikke knuffels van ons
jan gosia en lennart
o en blijft de fotos van jezelf maken dat helpt een beetje dat gemis te compeseren tot gauw -
15 September 2009 - 17:10
Cor En Anneke:
goed dat jullie een goede vlucht hebben gehad naar sydney. ja het is toch altijd weer spannend is zo een groot vliegtuig. vandaag zpln we in het nieuwe appartement geweest van jans en sjaak brinkkemper die gaan naar de molentocht in purmerend, the vast wel bekent. het ziet er goed uit en vandaag al de kamer en gang behang vrijgemaakt, dus weer aan de klus. wij wensen jullie een hele goede trip door dat mooie land. groeten van cor en anneke -
16 September 2009 - 06:21
Ylona En Werner :
hallo oompje en tante gelukkug zijn jullie goed aan gekomen.en tante nog proficiat met je verjaardag was ik heele maal vergeten sorry ik ben zo druk bezig met alles nog aan het regelen voor de groote dag hihihihi maar alles gaat goed hier en met pap en mam ook jullie nog veel plezier en wij lezen nog graag jullie verhaaltjes vooral dylan vind het sjiek grt en dikke knuffels van ons . -
17 September 2009 - 10:18
Anita:
Lieve Mart en Thea, wat fijn dat jullie veilig zijn aangekomen. En nu op naar een groot volgend avontuur.
Wij zijn nog steeds in Tossa en het bevalt ons als altijd erg goed.
Veel visite gehad en nu de laatste week schilderen enz. Je weet wel.
Veel liefs Gert-Jan en Anita -
17 September 2009 - 11:12
Riet En Piet :
Hallo Jongelui ,
Wij zijn nu in Lisboa , prachtig weer , we genieten alle dagen . Ga genieten van Sydney , zoals wij ook deden , vooral het havengedeelte en een rondvaart in de haven zijn leuk.
Ik ben benieuwd hoe Mart gaat onderhandelen voor een nieuwe auto .Ik hoop dat je mazzel hebt .
Groetjes van ons . -
21 September 2009 - 18:49
Clara E Bertus:
Hallo luitjes hoe gaat het in australië we hebben de reis verslagen gelezen van Indonesië. We liepen wat achter door onze eigen vakantie 8 weken limburg bij Eddy, en in oktober gaan we 4 weken naar Gaderen. Australië is wel heel wat anders als het voor gaande deel van jullie reis echt westers maar heel mooi andere natuur maar rustig en geen stres.
Clara gaat 2 dec. met 2 zusters voor 3 weken naar australië naar haar broer in Bright ze weten daar van niets dus mocht je daar komen dan niets vertellen hierover.
Veel groeten van ons en maak er wat moois van.
Bertus